We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Denon avrx 3000 zwart

Dagaanbieding Denon avrx 3000 zwart
Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan nujij Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan technorati Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan myspace Voeg 'Denon avrx 3000 zwart met euro korting!' aan Facebook
De AVR-X3000 beschikt over een afgescheiden 7-kanaals versterker die 180 W per kanaal levert voor je entertainment. Het systeem biedt gebruikers ongekende netwerkmogelijkheden, flexibiliteit, goede prestaties en betrouwbaarheid met een sterke nadruk op gebruiksgemak 'direct vanuit de doos'. De receiver wordt geleverd met vele geavanceerde stijlkenmerken die zijn aangepast aan het hedendaagse 'thuisnetwerk'. Het meest opvallende pluspunt is dat de receiver geïntegreerde ondersteuning biedt voor AirPlay, DLNA en Spotify om uiterst handig muziek te kunnen streamen vanuit lokale en online muziekbibliotheken. De hoogwaardige I/P-converter, mogelijkheden tot upscaling naar 4K-resolutie en de 4K-pass-through-functie leveren een optimale beeldkwaliteit voor elke hedendaagse bron en nieuwe bronnen in de nabije toekomst. De AVR-X3000 met zijn versterker met speciaal klankkarakter en 2 HDMI-uitgangen (inclusief één uitgang voor een andere zone) is speciaal ontworpen om jou optimaal te laten genieten van een audioprestatie van topklasse die de huidige supermoderne home entertainmentsystemen te bieden hebben. .

Vergelijk prijzen van Denon avrx 3000 zwart op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Denon avrx 3000 zwart op Prijsvergelijkers.com