We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

D-Link Wireless N300 Range Extender

Dagaanbieding D-Link Wireless N300 Range Extender
Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan nujij Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan Hyves Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan Twitter Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan technorati Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan myspace Voeg 'D-Link Wireless N300 Range Extender met euro korting!' aan Facebook
De DAP-1320 Wireless N300 Range Extender is een draagbare, in stopcontacten in te pluggen draadloze netwerkextender waarmee u de dekking van uw bestaande draadloze netwerk kunt uitbreiden. U kunt het apparaat in een stopcontact in uw woning inpluggen om het bereik van uw draadloze netwerk te vergroten. Als klein, maar krachtig apparaat dat in de palm van uw hand past, ondersteunt Wireless N snelheden tot 300 Mbps...Gemakkelijk installeerbaar, eenvoudig in het gebruik.De installatie van de Wireless N300 Range Extender is snel en eenvoudig. U kunt gebruik maken van de gratis QRS Mobile app op uw iPhone®, iPad® of AndroidTM voor een snelle installatie zonder computer. U kunt bovendien gebruik maken van de WPS-knop voor een 'one-touch' installatie tussen uw bestaande draadloze router en de DAP-1320 om uw draadloze netwerkdekking te vergroten...Compact, handig ontwerp.Het compacte ontwerp van de DAP-1320 is ideaal voor gebruik op alle mogelijke locaties om uw draadloze netwerkdekking te vergroten. Het stopcontactontwerp zonder extra netsnoeren maakt het apparaat overal gemakkelijk installeerbaar zonder dat er kabelkluwens ontstaan. Het geringe ruimtebeslag van de draadloze extender zorgt ervoor dat hij gemakkelijk in een stopcontact ingeplugd kan worden zonder de toegankelijkheid van andere stopcontacten te belemmeren. Door het onopvallende uiterlijk gaat het apparaat onopgemerkt op in de achtergrond. .

Vergelijk prijzen van D-Link Wireless N300 Range Extender op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van D-Link Wireless N300 Range Extender op Prijsvergelijkers.com