We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600

Dagaanbieding D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600
Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan nujij Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan technorati Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan myspace Voeg 'D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 met euro korting!' aan Facebook
Is het een bom? Is het een vuurwerkpot voor oud en nieuw? Of is het een minibureauprullenbakje? Geen van allen! Het is de D-Link DIR-845L. Bij ons rees eerst de vraag, waarom kan een router er niet gewoon uitzien als een, tjah, router? Al snel werd het ons duidelijk: je kunt deze router niet vergelijken met een normale router. Deze router beschikt namelijk over maar liefst zes antennes met SmartBeam –technologie. En dat nog Dual Band ook. Deze antennes zitten allemaal in de bovenkant verwerkt en zorgen voor een optimaal bereik door het gehele huis. De zes antennes kunnen zowel in 2.4 GHz en in 5.0 GHz zenden. Je kunt dus fijn profiteren van twee netwerken in één! Je gebruikt de 2,4 GHz-band om e-mails te controleren en te internetten, en de 5 GHz-band om HD-content vloeiend te streamen via je laptop of tablet.Met mydlink™ Cloud Services kun je nagaan welke websites zijn bezocht en wordt je geïnformeerd over onbevoegde toegang tot jouw thuisnetwerk. Een ander opvallend detail aan de router is de aanzienlijke vermindering in straling. De Cloud Gigabit Router N600 van D-Link maakt deel uit van D-Link Green™, D-Link’s programma voor milieuvriendelijke alternatieven die geen afbreuk doen aan de performance. De DIR-845L ondersteunt de Green Ethernet-technologie, die het energieverbruik terugdringt door de ethernetpoorten in de slaapstand te zetten wanneer er geen verkeer wordt gedetecteerd. De functie WLAN Scheduler schakelt het draadloze netwerk uit als het niet wordt gebruikt, bijvoorbeeld ’s nachts of tijdens het weekend. Bovendien zorgt de Energy Star™-voeding voor een verdere verlaging van het energieverbruik. Zorg er voor dat jij voortaan altijd je streams onder controle hebt en zonder problemen je e-mail checkt met deze topper van een router. .

Vergelijk prijzen van D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van D-Link DIR-845L - SmartBeam Gigabit Router N600 op Prijsvergelijkers.com