We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle

Dagaanbieding CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle
Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan nujij Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan Hyves Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan Twitter Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan technorati Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan myspace Voeg 'CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met euro korting!' aan Facebook
Dit is niet zomaar een ordinair USB-stickje, dit is beter dan een SmartTV, dit is de kleinste en draagbaarste computer ooit waarmee je élk HDMI-scherm omtovert in een échte SmartTV. Het zal je verbazen wat dit kleine apparaatje allemaal in huis heeft. Om te beginnen heeft de CX-919 II een HDMI aansluiting waarmee je hem aansluit op je TV. Door het gebruik van een krachtige Quad-Core Mali-400MP4 videoprocessor is de CX-919 II in staat het beeld in FullHD 1080p via de HDMI naar je TV te sturen. Een Rockchip RK3188 Quad Core processor met 1.8GHz, en een riant 2GB RAM geheugen zorgen ervoor dat hij lekker snel werkt. Het Android 4.2.2 besturingssysteem is niet alleen fijn voor de stabiliteit van het systeem, maar betekent vooral dat je ook gebruik kunt maken van Google Play Market waardoor je miljoenen aan programma's en games kunt installeren op de CX-919 II. Bedenk eens wat je dán allemaal op je TV kun gaan doen? Wat dacht je van levensgroot Minion Rush spelen, surfen op internet, Twitteren, Facebooken, Skypen, Uitzending gemist kijken. En met een Office app zou je er zelfs je powerpoints of andere documenten op kunnen maken en bewerken. De CX-919 II heeft 8GB interne opslag, maar heeft ook een microSD-kaartslot om het geheugen tot 32GB uit te breiden. Om verbinding te kunnen maken met je netwerk is dit wonderbaarlijke stickje ook nog eens uitgerust met Wifi 802.11b/g/n en met de dubbele antenne heeft hij een sterker WiFi-signaal dan de CX-919. Er zit geen afstandsbediening bij, daarom moet je nog wel even op de USB2.0 poort een USB-hubje aanluiten voor een muis- en toetsenbord óf je kunt een 2.4GHz draadloze muis- en toetsenbordcombinatie gebruiken óf je gebruikt een Bluetooth toetsenbord want ook dat heeft de CX-919 II aan boord. Heb je al een Android smartphone? Download dan de DroidMote App van Google play. De server variant installeer je op de CX-919 II, de client variant op je Smartphone en voila: je smartphone is nu de afstandsbediening en gamepad voor je CX-919 II. Verder doet de CX-919 II ook nog eens DLNA dus media streamen is ook geen enkel punt. Voor een beeldvullende Android ervaring moet je deze CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle met 2GB, WiFi en Bluetooth hebben! .





Vergelijk prijzen van CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van CX-919 II Quad Core Android HDMI TV Dongle op Prijsvergelijkers.com