We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Curver Decobin black 50L

Dagaanbieding Curver Decobin black 50L
Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan nujij Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan technorati Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan myspace Voeg 'Curver Decobin black 50L met euro korting!' aan Facebook
Opgeruimd staat netjes! Hoe je ze ook noemt, afvalverzamelaars, troepcontainers of gewoon prullenbak, er gaat niets boven een slimme, stijlvolle maar ook praktische vuilnisbak. De ontwerpen van Curver zijn gebaseerd op efficiëntie, gemak en duurzaamheid. Zo heeft deze Curver Decobin 50l een stevig en breed voetpedaal met antislip voor een optimale bediening. Het deksel opent en sluit soepel en is met de hand voor langere tijd open te zetten zodat bijvoorbeeld afvalzakken makkelijk vervangen kunnen worden. Dankzij de enorme inhoud van maar liefst 50 (!) liter hoef je bovendien niet meer dagelijks het vuilnis buiten te zetten. De Decobin is niet voorzien van een binnenemmer, maar heeft een speciale rand waar je de vuilniszak omheen kunt bevestigen. Door de grepen omhoog te doen is de vuilniszak gemakkelijk te vervangen. Dus ben jij jouw huidige pedaalemmer meer dan zat en wil je nu echt eens een praktische, maar ook ruime en stijlvolle prullenbak hebben die je overal kunt gebruiken? Dan zit je helemaal goed met de praktische Curver Decobin 50l Vuilnisbak van absolute topkwaliteit! .

Vergelijk prijzen van Curver Decobin black 50L op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Curver Decobin black 50L op Prijsvergelijkers.com