We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition

Dagaanbieding COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition
Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan nujij Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan Hyves Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan Twitter Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan technorati Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan myspace Voeg 'COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition met euro korting!' aan Facebook
Wij zijn he-le-maal weg van Kickstarter. Waarom? Omdat het platform ondernemers in staat stelt hun revolutionaire ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren. Zoals COOKOO. Zij lanceerden hun briljantgeniale Bluetooth SmartWatch. Door de ondersteuning van COOKOO van IOS 7 en nu ook Android 4.3** zijn er bijna onbeperkte mogelijkhededen op het gebied van notificaties en worden in de toekomst verder uitgebreid en daarnaast zijn eventuele problemen met verbindingen opgelost. Het resultaat onthutsend! Heb je ooit een gesprek gemist omdat je je telefoon niet kon horen? Of betrap je jezelf erop voortdurend je smartphone te controleren op een nieuwe SMS, e-mail of Facebook bericht? Het COOKOO horloge informeert je constant wat er gebeurt op jouw telefoon met real-time informatie. Zelfs wanneer je telefoon niet binnen handbereik of buiten zicht is. Samen met de nieuwste COOKOO Life App™ , is het horloge ontworpen met maar één doel: je leven vereenvoudigen. Het COOKOO horloge heeft een fraai vormgegeven analoge wijzerplaat waarop alle relevante informatie met duidelijke pictogrammen worden weergegeven. Met een slimme, gebruiksvriendelijke interface kun je gemakkelijk je sociale netwerken beheren die aangesloten zijn op de telefoon. Zo is alle belangrijke informatie in één oogopslag te zien. Met de COOKOO Life App houdt je de controle over de waarschuwingen en meldingen die je ontvangt op het horloge. Pas de instellingen aan op basis van je levensstijl. Selecteer welke meldingen je wilt ontvangen en of je door een pictogram, piep, of trilling op de hoogte wilt worden gebracht. Blijf overal en altijd verbonden dankzij dit COOKOO horloge; het om-je-pols-draagbare verlengstuk van je smartphone! Oh, en hij geeft ook de tijd aan, is het niet geweldig? .





Vergelijk prijzen van COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van COOKOO Bluetooth SmartWatch - Limited Edition op Prijsvergelijkers.com