We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Dagproduct

Colditz (2DVD)

Dagaanbieding Colditz (2DVD)
Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan nujij Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan technorati Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan myspace Voeg 'Colditz (2DVD) met 7.09 euro korting!' aan Facebook
Een van de boeiendste hoofdstukken uit de veelbewogen geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog is dat van het beruchte Duitse Krijgsgevangenkamp Colditz. Dit hero�sche verhaal vormt de inspiratie voor een spannende miniserie. De Britse militair Jack Rose en de mooie Lizzie Carter worden door de oorlog van elkaar gescheiden. Jack wordt opgesloten in kasteel Colditz, een fort in de buurt van Leipzig. De nazi's zien dit middeleeuwse bouwwerk als een gevangenis waaruit ontsnappen zo goed ... (Meer info).
In de winkel voor € 14.99Bij Dagproduct maar€ 7.90
Vergelijk prijzen van Colditz (2DVD) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Colditz (2DVD) op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Dagproduct
  SMS
_
naar