We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING

Dagaanbieding CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING
Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING met 110.00 euro korting!' aan Facebook
Luie donders opgelet! We hebben vandaag een keuze uit twee compacte hulpen in het huishouden: de robotstofzuigers van Clatronic, model BSR 1282 of BSR 1283. De één is wat simpeler dan de ander, maar beide pakken grondig uw vloer aan terwijl u wat beters te doen heeft. Op de bank liggen en vol bewondering toekijken, bijvoorbeeld. Simpelweg een kwestie van aanzetten en het ding zijn werk laten doen. Het enige dat u hoeft te doen is de juiste keuze maken en met blij gemoed uw nieuwe, stofzuigloze leven tegemoet treden. Als een uit de kluiten gewassen Hans of Grietje kunt u nu ongestraft platgestampte paden van chips grit en koekkruimels in uw huis achterlaten. Kiezen!
.
.De BSR 1282
.
Die zouden we kunnen omschrijven als het instapmodel van de twee. Hij doet twee dingen: vegen en stofzuigen. Iedere gladde of kortpolig bedekte vloer is hij de baas. In een half uur zoemt hij door de kamer heen en slurpt hij alles op dat op de vloer is gedwarreld sinds de laatste keer dat hij hem heeft leeggegeten. Accu leeg? Stekker in de muur en hij bereidt zich voor op de volgende ronde. Deze hebben we in het rood.
.
.De BSR 1283
.
Het iets slimmere, grijze broertje van de tweeling. Deze allesvreter heeft ook roterende borstels aan de onder- en zijkant, waardoor het gruis rechtstreeks de zuigmond in verdwijnt. Het extra mooie aan dit ding is dat hij bij honger of voltooiing van de taak zelf terug kachelt naar het basisstation om op te laden. En zijn er plekken in huis waar hij niet mag komen? U kunt een 'onzichtbare muur' in zijn systeem aanbrengen, waardoor hij altijd binnen de door u gestelde perken blijft. Hij is ook iets robuuster, met 70 minuten onafgebroken actie per opgeladen batterij. Deze heeft ook een sensor voor trappen en hindernissen, dus deze is wellicht meer voor de grotere woning.
.
.Nooit meer stofzuigen... nooit meer!
.
Batterijen opladen duurt ongeveer 6 tot 8 uur en dan kunnen ze de vloer weer op. Zolang het maar geen hoogpolig tapijt of woest haardkleedje is, ze hebben het graag gladjes. Eerst even uitschudden voordat u er de robot op loslaat dus. Vandaag kunt u voor de helft van de oorspronkelijke prijs ervaren wat het is om nooit meer te hoeven stofzuigen. Even inbeelden – nooit meer stofzuigen. Nooit. Meer. Stofzuigen.
.
.Tot morgen!.
 


BSR 1282
.Volautomatische robotstofzuiger 2 in 1 met zuig- en veegfuncties
.Bevrijd de gehele ruimte van stof en viezigheid
.geschikt voor gladde oppervlakten en tapijten
.Zeer plat, dus past onder de meeste meubels door.
.Tot 30 minuten continue stofzuigen (Reinigen)
.Automatische drempel en hindernis herkenning
.Incl. stof filter met 3 extra filters ter vervanging
.Makkelijk te legen stofbak (0,25 l) met een permanent filter
.Accutype: 14,4 V/800 mAh
.
.BSR 1283
.Volautomatische robotstofzuiger met roterende onder- en zijborstels
.3 Standen (Small, Medium, Large) verschillede oppervlaktes
.Zeer plat, dus past onder de meeste meubels door.
.Sterke Accu tot 70 minuten continue reinigingstijd
.Auto-Return-Funktion – keert automatisch terug naar het basisstation om op te laden
.Sensor voor trappen en hindernis herkenning
.Virtuele Muur – de grootte van het te reinigen oppervlakte kan zo beperkt worden.
.De IR sensor herkent de virtuele muur en gaat daar niet voorbij.
.Makkelijk te legen stofbak (0,25 l) met een permanent filter
.Accutype: 14,4 V/2000 mAh
.Zuigvermogen: ca. 3 Watt
.Oplaadtijd: 6-8 uur
.
.
.
.

.

In de winkel voor € 199.95Bij 1 DAY FLY maar€ 89.95




Vergelijk prijzen van CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van CLATRONIC ROBOTSTOFZUIGER MET 55% KORTING op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar