We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme

Dagaanbieding Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme
Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan nujij Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan technorati Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan myspace Voeg 'Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme met euro korting!' aan Facebook
Caviar Prestige Ultra Actief Smoothing Ogen Creme SPF 15 (20ml) - Vermindert rimpels, donkere kringen en wallen rond de ogen - Voor de rijpere huid 45 De revolutionaire combinatie van kaviaar extract en het Future Trans Complex maakt het voor het eerst mogelijk, om de rijkdom van conditionerende ingrediënten van kaviaar te gebruiken, zodat de resultaten van de behandeling zichtbaar zijn reeds 4 weken na toepassing. Bovendien heeft de Ultra Active Smoothing crème een kalmerende werking en helpt daardoor donkere kringen en wallen te verminderen. Effectiviteit verzekerd! De beste resultaten kunnen met regelmatige toepassing van de volledige Caviar Prestige lijn worden verkregen. Caviar Prestige Zwarte kaviaar is een exclusief component die de huid op cellulair niveau regenereert. Het is de rijkste bron van eiwitten, mineralen, fosfolipiden en oligo-elementen jodium, fosfor, zink, magnesium, vitamine A, D, E en vitamines van de B-groep. Dankzij deze componenten heeft de crème een extreem verzachtende en hydraterende werking, welke duurzame resultaten garandeerd. ZIj verhoogt de dichtheid en de elasticiteit van de huid. Daadwerkelijke vermindering van zelfs de diepste rimpels. De crème bevat grote hoeveelheden onverzadigde omega-3 vetzuren. Deze herbouwen de hydro-laag van de opperhuid. Daarmee versterken zij de beschermende functies versterken van de huid.   Baanbrekende technologie Future Trans is een innovatief, gepatenteerd complex met actieve micro-deeltjes, die naar de diepste lagen van de opperhuid doordringen en die de huid voor een intensieve verjongingskuur met de actieve componenten van de serie voorbereiden. SPF 15 UV-filters beschermen de huid tegen de schadelijke invloed van zonnestralen. Cafeïne stimuleert de micro-circulatie van het bloed en voorkomt zwelling. Argatensyl vormt de oogcontouren en geeft onmiddellijk een liftend effect, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert de diepte van rimpels. Ogentroost (Euphrasia officinalis) bevat tannine, vitamine C, β-caroteen, glycosiden en heeft anti-inflammatoire, anti-allergische en verzachtende eigenschappen. Het vermindert wallen en donkere kringen onder de ogen. Inhoud 20 ml.
In de winkel voor € 12.95
Vergelijk prijzen van Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Caviar Prestige Verzachtende Oog Creme op Prijsvergelijkers.com