We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Week op Week

Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader

Dagaanbieding Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader
Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan nujij Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan technorati Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan myspace Voeg 'Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader met 17.45 euro korting!' aan Facebook
Ben je een gelukkige bezitter van de iPhone 4 dan hoeven we je niet uit te leggen dat je één van de beste en mooiste toestellen van dit moment in handen hebt. De iPhone 4 ziet er stijlvol uit, onder andere het scherm van glas en de totale afwerking is prachtig. Ook over de inhoud van het toestel kunnen we zeggen dat het goed voor elkaar is! Doordat we het toestel veel gebruiken, 24 uur per dag bij ons hebben is deze helaas wel kwetsbaar is voor vallen, stoten en krassen. Case-Mate heeft deze stijlvolle covers ontwikkeld waardoor je toestel goed beschermd wordt tegen deze ongevallen.  Deze Case-Mate heeft de naam "Barely there" meegekregen omdat je amper voelt en ziet dat er een case om het toestel zit. In tegenstelling tot veel goedkope plastic hoesjes is de Case Mate "Barely there" een goede bescherming van je toestel en zorgt deze ook nog voor een strakke uitstraling van de iPhone 4, zoals deze bedoeld is. De Case is speciaal voor de iPhone 4 gegoten, hierdoor sluit deze naadloos aan op het toestel. Op de juiste plaatsen een uitsparing is gemaakt voor onder andere de volumeknop, camera en speaker zodat je bijna niet merkt dat er een case om je toestel zit. Tijdens het bestelproces kun je aangeven welke kleur je het beste bij je past, waaronder stijlvol zwart Matte, Glossy White,  Lady Pink, Metallic Silver  of de transparante ”clear” uitvoering. Bescherm je iPhone 4 op een mooie en praktische manier en geef het toestel de uitstraling die bij jou past met deze Case-Mate "Barely there" beschermcase met gratis 12v autolader!.
In de winkel voor € 39.95Bij Week op Week maar€ 22.50
Vergelijk prijzen van Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Case-Mate Barely There voor iPhone 4 met gratis autolader op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Week op Week
  SMS
_
naar