We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

Carmen Tondeuse for Him and Her

Dagaanbieding Carmen Tondeuse for Him and Her
Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan nujij Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan technorati Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan myspace Voeg 'Carmen Tondeuse for Him and Her met 31.04 euro korting!' aan Facebook
Het is weer Crazy Friday op ClickToBuy! De wekelijks terug kerende traditionele Vrijdag happening op ClickToBuy! Vandaag hebben we een speciale deal, u heeft de keuze uit een tondeuse (voor de man) en/of ladyshave (voor de vrouw) voor slechts 9,95 per product! Carmen Tondeuse HC2585 De Carmen Individual tondeuse is geschikt voor mannen die er steeds verzorgd willen uitzien. Het apparaat is snoerloos, oplaadbaar en heeft een unieke 180 graden draaibare scheerkop, wat scheren nog makkelijker maakt. Daarnaast heeft het apparaat een verstelbare handgreep voor een goede grip en precisie, zodat de contouren van het hoofd eenvoudig gevolgd kunnen worden. Het apparaat is op zowel nat als droog haar te gebruiken. De tondeuse heeft een 2-standen snelheidsschakelaar en wordt geleverd met vele accessoires waaronder: 9 opzetkammen voor verschillende lengtes, olieflesje, reinigingsborsteltje, een speciale kam en adapter. Kenmerken: Met unieke 180 graden draaibare scheerkop, voor makkelijker scheren Oplaadbaar model voor snoerloos scheren of via netstroom, met oplaadindicator Zowel op nat als droog haar te gebruiken Verstelbare handgreep voor goede grip en precisie 2-standen snelheidsschakelaar Compleet dankzij de vele meegeleverde accessoires: 9 opzetkammen voor verschillende lengtes, kapperskam, oplader   Carmen Ladyshaver LS95 De Aqua Protect ladyshaver LS95 van Carmen is voor elke moderne vrouw, die houdt van gladde benen, oksels en bikinilijn. Het apparaat is zowel droog als onder de douche te gebruiken en is oplaadbaar voor comfortabel en snoerloos scheren. Het beschikt over 2 scheerhoofden: één voor beenharen en één voor okselharen en bikinilijn. De Aqua Protect is uitgerust met het Easy Clean System wat schoonmaken eenvoudig maakt en heeft een afneembare scheerkop. Het wordt geleverd met een oplader, beschermkapje en reinigingsborsteltje. Kenmerken: Zowel droog als onder de douche te gebruiken Oplaadbaar model voor comfortabel, snoerloos scheren 2 scheerhoofden: één voor beenhaartjes en één voor okselharen en bikinilijn Afneembare scheerkop Easy Clean System Inclusief oplader, beschermkapje en reinigingsborsteltje Geschikt voor benen, oksels en bikinilijn   Het is Nu of Nooit! Bij andere 59,95 (bij ons alleen vandaag 9,95 op=op!) Dat onze Crazy Friday vaak resulteert in een ware run op onze aanbieding dat wisten we al. Door de grote groei van ClickToBuy merken we steeds vaker dat we op Vrijdag snel uitverkocht zijn. Daarom raden wij je aan er vandaag op tijd bij te zijn en snel te bestellen. De aanbieding van vandaag is namelijk wel heel goedkoop als je bedenkt dat deze tondeuse bij Bol.com nog steeds 59,95 kost..... Rennen dus naar de kassa! OP=OP! .
In de winkel voor € 40.99Bij Click to Buy maar€ 9.95




Vergelijk prijzen van Carmen Tondeuse for Him and Her op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Carmen Tondeuse for Him and Her op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar