We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader

Dagaanbieding Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader
Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan nujij Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan technorati Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan myspace Voeg ' Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader met euro korting!' aan Facebook
Van 99.95 euro
Prijs: 39,95 euro
Product omschrijving: Zou je graag snel topkwaliteit foto’s willen kunnen printen, maar heb je geen ruimte voor een aparte fotoprinter? Dan is de Canon PIXMA IP6210D de perfecte oplossing. Deze printer combineert namelijk een fotokwaliteit van maar liefst 4800 bij 1200 dpi met de mogelijkheid om ook gewoon A4tjes met tekst te kunnen printen. Uiteraard bezit deze Canon printer alle gemakken van een fotoprinter. Zo kun je met PictBridge, waar tegenwoordig bijna alle camera’s over beschikken, direct vanaf je camera foto’s printen! Maar als je camera geen PictBridge ondersteunt is het geen ramp. Je kunt ook gewoon je geheugenkaartje, zoals een Secure Digital (SD) of Compact Flash (CF) kaartje, in de printer stoppen en zo je foto’s uitprinten. De Canon Fine cartridges met 2 pl inktdruppels en een 6-inktsysteem zorgen voor fotoprints met haarscherpe detailweergave en levensechte kleuren. Daarnaast heb je in een minuutje een standaard 10 x 15 cm foto zonder witrand, maar uiteraard kun je ook je mooiste foto’s op A4 uitprinten om bijvoorbeeld in te lijsten. Maar als je even geen foto’s hebt om uit te printen kun je deze Canon printer natuurlijk ook gewoon gebruiken voor je allerdaagse printjes voor werk of studie. Dus waar je je printer ook voor wilt gebruiken, met de Canon PIXMA IP6210D heb je altijd snel en topkwaliteit afdrukken.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Canon iP 6210D Printer met Pictbridge en Card reader op Prijsvergelijkers.com