We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

Can Crusher

Dagaanbieding Can Crusher
Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan nujij Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan technorati Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan myspace Voeg 'Can Crusher met euro korting!' aan Facebook
De can crusher is nou echt een stukje praktisch en effectief mannen gereedschap voor in de keuken. De werking is simpel: hang de can crusher op aan de muur, plaats bij voorkeur een leeg blikje in de Can Crusher(volle werken ook, maar trek wat ouds aan). Haal de hendel omlaag en voila je hebt een blikje gereduceerd tot ongeveer 1/5 van de originele grote. Groen gevoel? Ja, maar op een of andere manier blijft het iedere keer leuk om een stuk metaal met eigen kracht zo hard in elkaar te persen!.De Can Crusher is tevens voorzien van een ingebouwde opener, en soft-grip op de hendel voor maximaal can-crash-comfort zullen we maar zeggen......Eigenschappen Can Crusher:. Muurbevestiging. Gemakkelijk in gebruik. Flessen opener. Incl. schroeven voor muur montage. De can crusher is geschikt voor aluminium frisdrank-blikjes tot 7,5cm breed en12,5 cm hoog.. Afmeting: 31 x 10cm.
Bij Gadgetknaller maar€ 9.90
Vergelijk prijzen van Can Crusher op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Can Crusher op Prijsvergelijkers.com