We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Brunotti sporttas

Dagaanbieding Brunotti sporttas
Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan nujij Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan technorati Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan myspace Voeg 'Brunotti sporttas met euro korting!' aan Facebook
Altijd handig zo’n ruime, stevige sporttas, die je ook kunt gebruiken voor een weekendje weg. Deze Brunotti sporttas heeft een trendy ruitje met aan de voorkant het Brunotti-logo. De tas heeft een afneembare en verstelbare schouderband met schouder pad en 2 stevige handvatten. Aan de voorzijde en binnenzijde zit een ritsvak voor de kleinere spullen en aan de beide zijkanten een ruime ritsvak. De sporttas heeft aan de bovenkant een grote opening, waardoor je gemakkelijk iets uit je tas kunt pakken, zonder heel de inhoud overhoop te moeten gooien. Ook niet geheel onbelangrijk is de regenbestendigheid van de tas. Dus moet je reglmatig door de regen, en dat is heel waarschijnlijk als je in Nederland woont, dan weet je dat de kleding in je tas in ieder geval droog blijft. Ben jij op zoek naar een praktische en stevige tas voor je sportspullen en voor een weekendje weg? Dan is dit jouw tas. .

Vergelijk prijzen van Brunotti sporttas op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Brunotti sporttas op Prijsvergelijkers.com