We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Bosch Accuboormachine

Dagaanbieding Bosch Accuboormachine
Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan nujij Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan technorati Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan myspace Voeg 'Bosch Accuboormachine met euro korting!' aan Facebook
"Schááháát, hang jij de nieuwe TV nog even op?", "Heb je nog lang nodig voor dat wandmeubel in de keuken? Volgens die vent in de winkel was het in elkaar zetten en ophangen ervan een ei-tje". Je zucht even diep en werpt vervolgens een blik op je oude boormachine: 'Kleng!' boormachine kapot, ook dat nog. Gelukkig voor jouw relatie hebben we vandaag deze Bosch Accuboormachine in een handige koffer voor je. Met dit handzame apparaat is een irritant lang snoer geen excuus meer om klusjes in en om het huis te laten versloffen. De Bosch heeft een krachtige 18 V Lithium-Ion accu, die overigens 25% compacter en lichter is dan gebruikelijke NiCd batterijen, waarmee je snel en efficiënt naar hartelust kun schroeven en boren. Door de hoge capaciteit kun je boren met veel vermogen met 25+1 koppelstanden en twee snelheden. Het handige klik-systeem maakt het wisselen van boren en bitjes wel heel makkelijk en het geïntegreerde Powerlight zorgt dat je donkere werkplekken eenvoudig bijlicht. De machine wordt geleverd in een stevige koffer en een handige 1-uurslader waarmee hij in een mum van tijd weer klaar is voor een volgende klus. Voorkom ongemakkelijke gesprekken als hierboven, want met deze Bosch verandert dat in: “Schat, wil jij even die foto ophangen?”. “Is al gebeurd lieverd”. Ja, maar...”. “Shh, lieverd, shh.. ik en de Bosch accuboormachine met 18V Lithium-ion accu, koffer en snellader hebben de klus al geklaard”. .

Vergelijk prijzen van Bosch Accuboormachine op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Bosch Accuboormachine op Prijsvergelijkers.com