We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60

Dagaanbieding Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60
Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 met euro korting!' aan Facebook
Van 99.95 euro
Prijs: 39,95 euro
Product omschrijving: Heb je ook zo’n hekel om lang in de keuken te staan ploeteren? Dat is nu voorbij met deze wereldprimeur van Bosch. De Bosch MSM6A60 is namelijk ’s werelds eerste draadloze keukenmachine! Vanaf nu kun je overal je favoriete gerechten klaarmaken, op het aanrecht of gewoon in de huiskamer. Nooit meer dat vervelende korte snoer dat in de weg zit, of te kort is om de inhoud van een pan te mixen. Even voor de minder ervaren keukenprinsen en prinsessen onder ons, waar kun je deze alleskunner voor gebruiken? Met deze ultieme keukenmachine maak je in een handomdraai de lekkerste soepen en de allerfijnste (dip)sauzen. Daarnaast kun je er bijvoorbeeld ook vlees mee hakken en klein maken. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook in no-time kaas mee raspen. En komende zomer genieten van een lekker koude fruitsmoothie is ook geen probleem voor de Bosch Keukenmachine. Zelfs het ijs wordt moeiteloos gecrushed door de roestvrijstalen messen. Nog niet overtuigd? Wat te denken van het pureren of hakken van verse groenten of het maken van heerlijke tapenades? Het maken van een lekker mixdrankje ‘s avonds of iedere dag het eten voor je kinderen fijnmalen. Met de extra lange voet kan zelfs het onderste uit de pan worden fijngemalen. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze strak gestroomlijnde keukenhulp. De ergonomische handgreep met soft touch grip ligt prima in de hand en de afwas doen is geen issue want zowel de roestvrijstalen voet als alle toebehoren kunnen in de vaatwasser. Het vermogen blijft optimaal en loopt niet terug naarmate het product langer wordt gebruikt dankzij de innovatieve lithium-ion-accu met een totale spanning van 7,2 volt. En voor een optimaal gemak kun je de keukenhulp eenvoudig aan de muur hangen waar hij in no time weer opgeladen is. Dus met de Bosch MSM6A60 heb je de perfecte hulp voor de lekkerste maaltijden, soepen, mixdrankjes en smoothies.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Bosch Draadloze Keukenmachine MSM6A60 op Prijsvergelijkers.com