We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP

Dagaanbieding 5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP
Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan nujij Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan Hyves Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan Twitter Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan LinkedIn Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan technorati Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan myspace Voeg '5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP met 42.25 euro korting!' aan Facebook
De donkere dagen staan weer voor de deur. Eén keer niesen en het is weer kerst, bij wijze van spreken. Zo hard als dat gaat! Het is nu al donker tegen acht uur 's avonds en straks zakt de zon alweer vanaf vier uur. Prettig dus als dat kersvers aangelegde tuinpaadje ook zichtbaar is. Maar niet alleen voor het sombere seizoen zijn deze LED lampen een uitkomst, ook in de zomer zijn ze mooi en handig. Dat komt omdat ze zo lekker makkelijk te verplaatsen zijn. Tijdens de avonden op het terras plant u ze tussen de bloemen; in de winter verlicht u de plassen op het paadje naar de voor- of achter deur.
.

.Zonnepanelen
.Zo simpel is het namelijk: u knalt ze zo de grond in. Geen gedoe met draden en stroom, ze werken op zonne-energie. Dus geen zorgen over verkwisting van elektriciteit, de zon doet ze branden. En ook geen zorgen over op tijd aan- en uitschakelen, want er zitten sensoren op. Bij voldoende schemer springen ze aan en bij het aanbreken van de dag gaan ze automatisch uit. En mocht er op een winterse buiendag ook overdag te weinig licht zijn, dan jagen deze vijf heldere lichten het donker naar andermans tuin. En voor dat zetje stroom dat ze nodig hebben om aan te klikken hebben ze voor het leven een ingebouwde ingebouwde AA Ni-CD 600mAh batterij. Geen omkijken naar!
.
.Weer en wind
.Natuurlijk zijn deze tuinaccessoires weerbestendig en waterdicht, zelfs Nederland kan niet genoeg regen produceren om deze vijf lampen te verzuipen. Al staat de hele patio blank tot ver boven de zeespiegel, ze staan trouw te schijnen voor de vissen. Ze zijn namelijk geheel vervaardigd van RVS en hoogwaardig kunststof dat alles aan kan. De Solar tuinlampen hebben een diameter van 5 en een lengte van 70 centimeter die u naar wens dieper of minder diep in de grond kunt steken. Eén bestelling is vijf stuks, en vandaag hebben we ze voor net iets meer dan een derde van de winkelprijs (inclusief verzendkosten!) in de aanbieding.
.
.Tot morgen!



.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 59.75Bij 1 DAY FLY maar€ 17.50




Vergelijk prijzen van 5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 5 STUKS LED SOLAR TUIN LAMP op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar