We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Bivolino €100,- voucher

Dagaanbieding Bivolino €100,- voucher
Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan nujij Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan technorati Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan myspace Voeg 'Bivolino €100,- voucher met euro korting!' aan Facebook
Wat vrouwen hebben met schoenen, hebben mannen waarschijnlijk met overhemden. We zijn er namelijk gek op, overhemden. We voelen ons er goed en zeker in, mits het allemaal klopt. Want een confectieoverhemd is nooit helemaal zoals je het zelf zou willen. Meestal is de mouw net te lang, of juist net te kort, knelt het onder je oksels of rond je buik en als je een fervent bezoeker van de sportschool bent is het bijna onmogelijk om een overhemd te vinden met een boordmaat die rond je nek past en waarin je er niet uitziet alsof je zojuist een tent hebt aangetrokken. Nog even los van het feit dat je met een confectieoverhemd nou niet bepaald uniek bent. Dus willen wij niet zomaar een overhemd, wij willen er een die speciaal voor ons gemaakt is. Wij willen kiezen! Kiezen tussen zakelijke-, fashion, smoking- en art- overhemden, uit 200 hoogwaardige stoffen waaronder geraffineerde stoffen van de beste Italiaanse wevers, kiezen uit exclusieve op maat gemaakte items, zoals verwijderbare baleinen en parelmoer knopen. Wij willen de keuze uit hoge kragen met 3 knopen, kleur-contrasterende boorden, manchetten en verschillende sluitingen. Verticale strepen, meerkleurige knopen en stiksels, gave prints, en... trendy monogrammen. Want als we dan helemaal zelf zo'n hip en uniek overhemd hebben samengesteld, dan zijn wij wel zo ijdel dat we daar onze eigen initialen op willen hebben. Heren, bedank de Belgische broers Louis en Jacques Byvoet maar vast, want zij zijn het die in 1954 Bivolino begonnen en zich specialiseerden in op maat gemaakte overhemden. En dames, bedank dit tweetal ook maar want jullie hebben bij Bivolino dezelfde ruime keuze en mogelijkheden om een unieke blouse te ontwerpen. Op de site van Bivolino kun je zonder tussenkomst van een kleermaker je maatkleding bestellen door de biometrische maattechnologie. Bivolino.com maakt als eerste ter wereld gebruik van deze techniek waarbij ze aan je lengte, boordmaat, gewicht en leeftijd genoeg informatie hebben om je hemd of blouse perfect op maat te maken. Zo is het kopen van shirts via het internet gemakkelijker dan ooit, en je kunt dus ook zonder zorgen een fijn overhemd voor een vriend bestellen. Dankzij de geavanceerde 3D configuratie kun je perfect zien hoe het eindresultaat er uit komt te zien en bovendien kun je bij Bivolino.com ook nog matchende boxers en pochetten bestellen. Niet verwonderlijk dus dat Bivolino.com al vaak als best geteste online aanbieder van maatwerkoverhemden uit de bus is gekomen. Aarzel dus niet, en probeer het nu zelf met deze voucher t.w.v. €100,- voor twee trendy maatwerk overhemden of blouses van Bivolino.com! .

Vergelijk prijzen van Bivolino €100,- voucher op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Bivolino €100,- voucher op Prijsvergelijkers.com