We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen

Dagaanbieding BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen
Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan nujij Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan Hyves Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan Twitter Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan technorati Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan myspace Voeg ' BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen met euro korting!' aan Facebook
Van 219.95 euro
Prijs: 129,95 euro
Product omschrijving: De BenQ T700 is één van ’s werelds platste (14,9 mm) camera’s met maar liefst 7 MegaPixels en een superhandig touchscreen beeldscherm aan de achterzijde! Of je nu op zoek bent naar de platste camera of het grootste scherm, met deze BenQ camera zit je altijd goed. De elegante 7 megapixel camera beschikt over een gestroomlijnde roestvrijstalen behuizing, een 3,0 inch (7,5 cm) touch screen beeldscherm en heeft een dikte van slechts 14,9 millimeter. De camera past met gemak in de zak van je broek of jas of in een kleine tas. Of dit nodig is moet nog blijken, want je wil natuurlijk wel gezien worden met deze camera! De T700 produceert een beeldschermresolutie van 230.000 pixels voor het helderste en scherpste kijkplezier. Voor het bekijken van je foto’s zijn de TV en computer overbodig want de slideshow functie en het touchscreen maakt het bekijken van foto’s heel makkelijk en vooral erg leuk! De BenQ T700 verzekert je ervan dat elk detail, kleur en vorm scherper en helderder uit de verf komt dan ooit tevoren. Door het gebruik van een topkwaliteit PENTAX lens zijn de beelden van een hoog contrast en kleurenverzadiging verzekerd. Dankzij de seven-layer coating worden oppervlakreflecties verzwakt en wordt UV-straling verminderd. De kleinste details worden haarscherp weergegeven dankzij het Sliding Lens System, waarmee je makkelijk kunt in- en uitzoomen. Onscherpe en bewogen foto’s behoren met deze camera tot het verleden dankzij het Super Shake Free systeem dat gebruik maakt van een hoge lichtsensitiviteit portrait mode van 1200 ISO. De ISO1200 lichtgevoeligheid is ideaal wanneer het natuurlijke licht zeer zwak is maar je geen flits wilt gebruiken. Perfect voor mooie sfeerfoto’s in de schemering van een zomerse beach party. Bij het opnemen van een filmpje kan de camera zelfs op een waarde van maar liefst 4000 ISO worden ingesteld. Dit is op het moment de hoogste waarde in de markt op het gebied van movie mode. Bovendien kun je eenvoudig je eigen filmpjes maken met 640 x 480 recording pixels en een smooth rate van 30 frames per seconde in MPEG4 formaat. Deze leuke gadget biedt je een fotoalbum op zakformaat om ieder moment met je vrienden te delen. Het touchscreen biedt bovendien vele unieke mogelijkheden zoals het uitvergroten van foto’s door een simpele tik op het scherm en er kunnen fotolijstjes en icoontjes aan de foto’s worden toegevoegd. De BenQ T700 is de ultieme fotogadget voor je wintersport of zomervakantie.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van BenQ DC T700 7 MP camera met Touchscreen op Prijsvergelijkers.com