We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Belkin Surge Protector (multipack)

Dagaanbieding Belkin Surge Protector (multipack)
Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan nujij Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan technorati Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan myspace Voeg 'Belkin Surge Protector (multipack) met euro korting!' aan Facebook
Al die elektronica – computer, modem, harde schijf, telefoon noem maar op – die je in huis of op kantoor hebt kost een behoorlijke duit en daar ben je zuinig op. Dat is logisch. Daarbij wil je er ten alle tijden zeker van zijn dat de stroomaanvoer goed en vooral veilig is. Met deze Surge protectors van Belkin is beiden het geval. Naast een uitstekende stroombron zijn deze ook goed voor het beveiligen van je computer, telefoon en meer. Een soort laatste defensielinie tegen crashes, dataverlies en ander digitaal onheil. Dit is een combideal met twee artikelen. De Surge Protector met 8 stopcontacten biedt je apparaten bescherming tegen pieken en golven van het stroomnet. Daarnaast is je apparatuur zo verzekerd tot 275.000 Euro. De 6 stopcontacten variant biedt dezelfde bescherming en poorten voor je telefoon en coax kabels terwijl je de kabels en stekkers netjes op kan bergen onder een deksel. Daarnaast is je apparatuur verzekerd tot 250.000 Euro. Een extra safeguard in de vorm van deze SurgeProtector kan dus niet verkeerd zijn. .

Vergelijk prijzen van Belkin Surge Protector (multipack) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Belkin Surge Protector (multipack) op Prijsvergelijkers.com