We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Belkin DualBand Wireless Range Extender!

Dagaanbieding Belkin DualBand Wireless Range Extender!
Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan nujij Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan technorati Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan myspace Voeg 'Belkin DualBand Wireless Range Extender! met euro korting!' aan Facebook
Veel producten die zijn bedoeld om de dekking van je draadloze netwerk te vergroten leveren niet wat ze beloven, zijn afhankelijk van een router met WDS, zijn bijna onmogelijk te installeren, of al het voorgaande. Nou, op de iBOOD van vandaag is geen van dat alles van toepassing. Met de Belkin Dual Band WiFi Range Extender kun je gewoon al je huidige WiFi apparatuur behouden en toch het bereik van je netwerk vergroten en daarmee zogenaamde ‘dode zones’ elimineren. En niet alleen op 2.4GHz, maar tegelijkertijd óók op 5GHz! Hiermee heb je dus de vrijheid om door je hele huis en tuin te dwalen en toch toegang te hebben tot internet, zonder dat je ook maar een seconde over de dekking van je WiFI hoeft na te denken. De Belkin is compatible met wireless a/b/g/n routers, gateways en apparatuur van je internetprovider en heeft een maximale link rate van 2x 300Mbps. Door de vier ethernetpoorten kun je de extender ook gebruiken als wireless adapter om bijvoorbeeld Blu-ray®-spelers, game consoles, DVR’s en internet TV’s aan te sluiten. Je hoeft je vanaf nu dus geen zorgen meer te maken over de dekking van je netwerk maar ook niet over de beveiliging van dat netwerk, aangezien de extender uiteraard beveiliging door middel van encryptie met behulp van WPA/WPA2/WEP ondersteunt. Ontketen de kracht van je netwerk en doe meer, op meer plaatsen in en om het huis, met de Belkin Dual Band Wireless Range Extender! .

Vergelijk prijzen van Belkin DualBand Wireless Range Extender! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Belkin DualBand Wireless Range Extender! op Prijsvergelijkers.com