We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van BuyThisToday.nl

BBQ SMOKER

Dagaanbieding BBQ SMOKER
Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'BBQ SMOKER met 220.00 euro korting!' aan Facebook
Is het vanavond goed weer? Dan halen we de barbecue tevoorschijn! Lekker grillen en roosteren. En dat kan op heel veel manieren.Helemaal nieuwerwets is de BBQ Smoker. Dit is een kruising tussen de barbecue die we al kenden en een rookoven. Zo kan je bijvoorbeeld in een BBQ Smoker je vers gevangen vis roken, maar ook het 'gewone' barbecueën is mogelijk. Dat deze barbecue gesloten heeft, heeft een aantal voordelen. De Voordelen van Indirect Grillen en Warm Roken.De combinatie van indirect grillen en warm roken in een gesloten barbeque heeft vele voordelen waaronder sappiger vlees, malser vlees, een lekkere rooksmaak, en je kunt toe met minder zout! Daarnaast is het lekker relaxed, terwijl je de tuinen in de buurt ook nog eens trakteert op een heerlijke bbq rookgeur... 1. Sappiger vleesDoordat het vlees langzaam gaart droogt de buitenkant minder uit en kunnen vleessappen zich geleidelijk herverdelen waardoor het vlees als geheel malser en sappiger blijft dan bij grillen boven de hete kolen! 2. Fijne rooksmaakDoor de toevoeging van brokken of snippers vochtig hout geef je het vlees die speciale rooksmaak! 3. Tijd genoegDoordat je eigenlijk geen omkijken hebt naar het vlees tijdens het roosteren hou je aardig wat tijd over voor andere dingen terwijl je geniet van die heerlijke rookgeur! 4. Voorkom aanbrandenDoor de relatief lage temperatuur in de barbecue smoker gaart het vlees langzaam, en is het mogelijk om het binnenste vlees volledig te garen voordat de buitenkant zwart geblakerd is! 5. Voorkom giftige dampenIndirect grillen is veiliger voor je gezondheid. Doordat het vlees niet direct boven het vuur ligt, druipt er geen vet op de kolen en is de kans op giftige dampen miniem. 6. Minder calorienBij het indirect grillen kan het voedsel bereid worden zonder toevoeging van vet of bak-olie, waardoor het aantal caloriën vermindert wordt. (natuurlijk neemt de auteur geen enkele verantwoordelijkheid voor mogelijk overeten...)7. Minder zout innameRoken is een manier om je eten extra smaak te geven. Daardoor kun je in feite met minder zout toe en dat is uiteindelijk beter voor je gezondheid. 8. EconomischDoordat de barbecue grill gesloten blijft en doordat de kolen slechts langzaam hoeven te branden kost deze manier van barbecue relatief weinig kolen. Specificaties Smoker:- Gemaakt van stevig staal, met wielen, aparte vuurbox,- kolen, hout en rooksmoker,- stookcompartiment is geschikt voor hout, koutskool, houtsnippers en briketten.- grillen en roken, oppervlakte grill 60 x 40 cm,- afmeting smoker 126 x 73 x 138 cm,- werktafelblad,- meerdere grillhoogtes mogelijk,- vuurbox eenvoudig schoon te maken,- instelbare luchttoegang en schoorsteenschuiver om hitte en rook te reguleren..
In de winkel voor € 399.95Bij BuyThisToday.nl maar€ 179.95
Vergelijk prijzen van BBQ SMOKER op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van BBQ SMOKER op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van BuyThisToday.nl
  SMS
_
naar