We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

BBQ Brandmerkset


Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan nujij Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan Hyves Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan Twitter Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan technorati Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan myspace Voeg 'BBQ Brandmerkset met euro korting!' aan Facebook
Als jouw barbeque-skills goed zijn dan ben je vast altijd de pineut om voor iedereen het vlees te grillen. Je kunt nu eindelijk een persoonlijke tint geven aan het door jou met liefde gemaakte vlees met de BBQ Brandmerkset. Deze set bestaat uit een handvat met een steel waarop je aan het uiteinde zelf een naam of tekst kunt plaatsen. Hiermee kun je deze tekst in het vlees branden. Dit is bijvoorbeeld makkelijk als je niet kunt onthouden wie welk stuk vlees wil hebben of hoe de biefstuk gebakken moet worden. Natuurlijk kun je ook je eigen naam in het vlees branden zodat iedereen weet dat jij de Master of BBQ bent!..Eigenschappen BBQ Brandmerkset:.. Brandijzer om een tekst in je vlees te branden. Maximaal 2 regels van 10 tekens. Incl. 80 letters en 8 spaties. Lengte: +/- 47cm.
Bij Gadgetknaller maar€ 11.00




Vergelijk prijzen van BBQ Brandmerkset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van BBQ Brandmerkset op Prijsvergelijkers.com