We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER

Dagaanbieding BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER
Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan nujij Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan Hyves Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan Twitter Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan technorati Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan myspace Voeg 'BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER met 50.04 euro korting!' aan Facebook
Het is niet makkelijk om man te zijn. Al die wildgroei op het gezicht! Groeide het maar zo lustig op uw kruin, het hele leven door. Maar neen, hoe dunner op uw knar, hoe stugger op de kaak zo lijkt het. En waar zat moeder natuur in godsnaam met haar hoofd toen ze baardhaar verzon; alsof die (nutteloze!) f÷&^@π follikels ontworpen zijn om nog vóór verschijning op de kin rechtsomkeert te maken en in te groeien! Kommer en kwel, die dames hebben geen idee. Er moest weer een man aan te pas komen om hightech scheermesjes te maken en aftershave te verzinnen.
.
.De Gulden Middenweg
.Iedere dag alles helemaal weg is een optie. Fris en netjes, maar dan staat u dus wel elke dag dat plantsoen bij te houden en de ochtend begint met een hevig prikkende scheut alcohol op uw knar. Te veel werk. Maar een baard is ook weer zoiets. Ten eerste moet het u staan, maar als hij dan eenmaal tot wasdom is, blijft er altijd wel iets van de vorige maaltijd in achter. Yak. De gulden middenweg is het schaduwbaardje: sexy, minder onderhoud en toch hygiënisch. Met deze BaByliss i-Control For Men is bijhouden een eitje – vergeleken met alle andere opties in ieder geval.
.

.Zelfslijpend!
.De i-Control heeft een roterende en flexibele kop waardoor u makkelijk, met extreme precisie en in alle comfort uw ideale schaduwtje trimt. Twee, drie keer in de week op een tijdstip naar keuze bijhouden, da's alles. Het scheersysteem volgt perfect de vormen van uw gezicht en staat grenzeloos stylen toe. En geen zorgen over de botte mesjes die nat scheren zo schreeuwend duur maken, want ze zijn zelfslijpend! Extreme precisie en gemak in één, pijnloos. Simpelweg lengte instellen (in stappen van 0,2mm!) en erover heen jassen, lastige plekjes kent hij niet. Dan doet u de details als u er de tijd voor en zin in hebt. En dan mag u ook nog zelf kiezen of u aan het snoer blijft hangen of draadloos werkt. Korting? Uiteraard.
.
.Tot morgen, handsome!
.
.  .
.

In de winkel voor € 99.99Bij 1 DAY FLY maar€ 49.95
Vergelijk prijzen van BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van BABYLISS FOR MEN BAARDTRIMMER op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar