We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2

Dagaanbieding ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2
Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan nujij Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan technorati Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan myspace Voeg 'ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 met euro korting!' aan Facebook
Er waren eens twee bedrijven die besloten om hun krachten te bundelen om een mooie, snelle, krachtige tablet op de markt te brengen. De een, Asus, nam de hardware voor zijn rekening. De ander, Google, de software. Het resultaat is deze prachtige Nexus, Latijn voor 'verbinding', welke draait op een 'kale' versie van Android 4.2 Jelly Bean. Dat wil zeggen, er zijn geen aanpassingen aan gedaan zoals veel andere fabrikanten dat doen door er bijvoorbeeld een eigen schil overheen te leggen. Jelly Bean is in vergelijking met zijn voorgangers sowieso al een stuk vloeiender en sneller, maar door de Tegra 3-soc van Nvidia, die vier processorkernen en een mobiele GeForce GPU bevat, is het helemaal een verademing. De processor wordt ondersteund door 1GB DDR3 werkgeheugen. Het 7-inch touchscreen is op basis van een HD IPS paneel en heeft een resolutie van 1280x800 pixels met een dichtheid van 216 pixels per inch. De front-facing camera van 1.2 megapixels is prima om een foto mee te schieten, maar vooral ideaal voor Skypen of video-bellen. De schitterende Nexus verbinden met internet kan via WiFi -b, -g en -n en verder beschikt de tablet nog over Bluetooth en NFC (Android Beam). De 4,325 mAh accu zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te laden en meer kunt doen: 8 uur HD video afspelen, 10 uur webbrowsen of e-readen en een ruime 300 uur standby staan. Niet alleen de accu is daarvoor verantwoordelijk, ook het gepantenteerde 4-PLUS-1™ design van de processor. Deze geeft je de beschikking over alle rekenkracht wanneer je het écht nodig hebt, en schakelt de processor in energiezuinige modus wanneer je niet zoveel rekenkracht nodig hebt. Eenvoudig, mooi en slimmer dan slim, 3 kreten die jou en deze Nexus 7 straks verbinden! .

Vergelijk prijzen van ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van ASUS / Google Nexus 7 8GB Android 4.2 op Prijsvergelijkers.com