We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Asus desktop PC

Dagaanbieding Asus desktop PC
Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan nujij Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan technorati Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan myspace Voeg 'Asus desktop PC met euro korting!' aan Facebook
Je ziet ze regelmatig voorbijkomen op websites waar je je tweedehands product kunt aanbieden. Hypermoderne computers, met grafische kaarten om de gaafste spellen te spelen. De reden van verkoop is vaak dat de computer eigenlijk te goed is voor wat er mee gedaan wordt. Vaak is zo een monster van een kast ook helemaal niet nodig. Daarom hebben wij gewoon een prima computer voor jullie die doet wat hij moet doen en ideaal is om menig uurtje mee te surfen. Je kunt nu prima die echt ondergestofte oude computer de deur uit doen. De AMD A4 3420 processor is zwaar genoeg voor basisbezigheden als surfen, programma’s als Word of om je media af te spelen. Op de 500GB HDD kun je naar hartenlust films, muziek en games zetten, maar mocht die 500GB toch echt te kort zijn heb je nog drie SATA 3Gb/s slots over om een extra harde schijf erbij te prikken. Ook het uitwisselen van data gaat erg gemakkelijk. Uiteraard kun je dit doen door middel van de Gigabit LAN poort of USB 2.0 poorten, maar de kast beschikt ook over een 6 -in-1 card reader die de formaten SD/SDHC/MS/MS Pro/xD/MMC slikt. De onboard videokaart maakt gebruik van 512MB geheugen en is goed genoeg om wat gewoon werk mee uit te voeren. Mocht dit toch te weinig zijn of heb je nog een oude videokaart over die beter is? Dan kun je deze gemakkelijk in één van de PCI-Express sleuven steken en zo de kast een upgrade geven. Met pre-installed Windows 8 kun je aan de slag. Standaard zijn de Engelse, Spaanse, Franse, Italiaanse en Duitse taalpakketten geïnstalleerd. Wanneer je gewoon met de Nederlandstalige taal aan de slag wilt is deze gratis te downloaden via de site van Microsoft (Zie link in de specs). Je zou deze PC dus perfect kunnen omschrijven als een echte “gezinscomputer” voor een extreem lage prijs. Het enige wat deze kast nodig heeft is een beeldscherm en je kunt direct aan de slag! Muis en toetsenbord worden meegeleverd! .





Vergelijk prijzen van Asus desktop PC op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Asus desktop PC op Prijsvergelijkers.com