We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Asus 15.6 inch laptop

Dagaanbieding Asus 15.6 inch laptop
Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan nujij Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan technorati Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan myspace Voeg 'Asus 15.6 inch laptop met euro korting!' aan Facebook
Voor een prijs van nog een drie snip heb je met deze laptop alles wat je nodig hebt om tekst te verwerken, je zolder leeg te verkopen op Marktplaats, of om gewoon een filmpje te spelen wanneer je op pad bent. Deze 15.6 inch grote X551CA laptop uit de X-serie is namelijk een leuke all-rounder. Of je hem nu gebruikt voor werk of voor de lol. Zo is de Asus toegerust met een dual-core Intel Celeron processor op 1,5GHz, 4GB DDR3 geheugen, een 500GB hardeschijf, Gigabit Ethernet, USB 3.0 en een HDMI-out. Maar ook kabelloze verbindingen via Bluetooth of WiFi behoren tot de mogelijkheden. Mooi is ook de Instant-On functie die de laptop binnen 2 seconden hervat uit de slaapstand. De Asus heeft bovendien een groot touchpad met Smart-Gesture technologie voor snelle en nauwkeurige respons en een breed scala aan aanraakinvoeropties. Dit alles wordt omvat door een stijlvolle en duurzame behuizing en wordt aangestuurd door een voorgeïnstalleerde 64-bits Windows 8. Wel een prima laptop, maar geen rib uit je lijf? Dan bestel je snel deze Asus 15.6 inch laptop met 4GB RAM/ 500GB HDD/ Bluetooth/ HDMI en Windows 8! .

Vergelijk prijzen van Asus 15.6 inch laptop op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Asus 15.6 inch laptop op Prijsvergelijkers.com