We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Apple iPod Touch 8 GB Black

Dagaanbieding Apple iPod Touch 8 GB Black
Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan nujij Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan technorati Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan myspace Voeg ' Apple iPod Touch 8 GB Black met euro korting!' aan Facebook
Van 309 euro
Prijs: 259,00 euro
Product omschrijving: Apple heeft weer een nieuw juweeltje toegevoegd aan de iPod serie; de iPod touch. De iPod Touch is een revolutie op het gebied van mp3 spelers en touchscreens en heeft dezelfde indrukwekkende interface als de iPhone. Je profiteert optimaal van het grote 3,5-inch display en via de "multi-touch"-interface kun je alles bedienen met alleen je vingers. Het iPod touch-display heeft bovendien een omgevingslicht sensor die de helderheid automatisch aanpast aan het licht om je heen. Hierdoor heb je meer plezier van je iPod touch en gaat de batterij langer mee.De versnellingsmeter detecteert wanneer je de speler draait van rechtop naar liggend, zodat de weergave automatisch wordt aangepast. Met Cover Flow op de iPod touch blader je door je muziekverzameling om het album te zoeken dat je wilt beluisteren. Tik op een album zodat de voorkant wordt omgedraaid en de lijst met nummers zichtbaar wordt. Als je nog een keer tikt, wordt het album afgespeeld. Met de touch kun je overal nieuwe muziek ontdekken: dankzij de ingebouwde draadloze functionaliteit heb je toegang tot de iTunes Wi-Fi Music Store, waar nummers gekocht of beluisterd kunnen worden. Bovendien heeft iPod touch een QWERTY-toetsenbord: ideaal om te surfen over het web met Safari, te zoeken naar videoÂ’s op YouTube, muziek te vinden in de iTunes Wi-Fi Music Store of nieuwe contactpersonen toe te voegen. Ook heeft deze nieuwe iPod een ingebouwde YouTube-speler, hiermee kun je alle nieuwe en oude videoÂ’s bekijken, zoeken naar een bepaalde video en voor de leukste videoÂ’s een bladwijzer maken. Een interface met multi-touch aanraakscherm, een 3,5-inch breedbeelddisplay om van te smullen, draadloos internet en muziek downloaden met iTunes. Dit alles gaat gepaard met de kwaliteit die we gewend zijn van Apple in de vorm van deze revolutionaire iPod Touch!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Apple iPod Touch 8 GB Black op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Apple iPod Touch 8 GB Black op Prijsvergelijkers.com