We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Anycom Solar Car-Kit SCK-1

Dagaanbieding Anycom Solar Car-Kit SCK-1
Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Anycom Solar Car-Kit SCK-1 met euro korting!' aan Facebook
Van 119.95 euro
Prijs: 49,95 euro
Product omschrijving: De nieuwe Anycom Solar Car-Kit SCK-1 betekent draadloos genieten van de nieuwste technologie op het gebied van bluetooth én groene energie, met de geslepen kwaliteit van Anycom. De Anycom Solar Car-kit SKC-1 is de eerste car-kit uitgerust met een high-performance zonnepaneel. De Lithium Polymer batterij voorziet je van wel 15 uur beltijd of 25 dagen standbytijd, hierbij zijn de extra uren van het zonnepaneel nog niet eens meegerekend! Met de juiste hoeveelheid zonlicht betekent 3 uur opladen al 30 minuten extra telefoneren..Door een 16-bits digitale signaalprocessor (DSP) te gebruiken, filtert de car-kit geluiden uit de omgeving en reduceert het de echo van je eigen stem. Een krachtige speaker met 95 dB geeft een luid en duidelijk signaal, zelfs als je harder rijdt. De kit heeft geavanceerde management functies zoals voice dial, nummerherhaling, wachtstand, stille functie en je kan maar liefst 3 wisselgesprekken voeren. .De Anycom car-kit is door een houder met zuignappen gemakkelijk te bevestigen en makkelijk los te halen en door de grote knoppen is het geen probleem het apparaat te bedienen. De car-kit past door het elegante design en materiaal in elke auto. Extra opladen is bijna niet meer nodig, installeren helemaal niet: het apparaat installeert zichzelf als het via bluetooth contact maakt met je telefoon. Dit maakt deze Anycom carkit tot het meest milieu- en gebruiksvriendelijke bluetooth product op de markt! .
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Anycom Solar Car-Kit SCK-1 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Anycom Solar Car-Kit SCK-1 op Prijsvergelijkers.com