We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Gadgetknaller

Android Laptop 10 inch

Dagaanbieding Android Laptop 10 inch
Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan nujij Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan technorati Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan myspace Voeg 'Android Laptop 10 inch met euro korting!' aan Facebook
Gemakkelijk voor thuis, voor kantoor, maar zeker ook voor onderweg!.Deze handige kleine en lichte laptop heeft een scherm met een diameter van 10 inch en is makkelijk mee te nemen. De laptop is een Android 4.0 Notebook Computer met Wifi. Er zit een 4Gb Flash geheugenin.Dit kan worden uitgebreid met een SD-kaart. .De Notebook is ook aan te sluiten aan eenTV met een Mini HDMI interface (HDMI kabel niet meegeleverd). De webcam camera van de Android Laptop is 1.3 megapixel en uitermate geschikt voor Skype. Delaptop heeft speaker/ headphoneen stereo microfoonaansluitingen..Eigenschappen Android Laptop:. 800 gram. Accu 2000 mAh. Wifi. In de kleuren Wit en Zwart verkrijgbaar. Besturingssysteem: Android 4.0.3. Resolutie 1024 x 600. Ondersteund standaard: TXT, HTML, WORD, EXCEL,PDF. LAN aansluiting. Volledig QWERTY toetsenbord.
Bij Gadgetknaller maar€ 99.00
Vergelijk prijzen van Android Laptop 10 inch op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Android Laptop 10 inch op Prijsvergelijkers.com