We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler

Dagaanbieding AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler
Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan nujij Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan Hyves Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan Twitter Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan technorati Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan myspace Voeg 'AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler met euro korting!' aan Facebook
Een aanwinst voor je mediacollectie. Zo kun je het wel noemen wanneer je de AC Ryan Playon!HD in huis haalt. Want de Playon!HD brengt je muziek, films en foto’s tot leven met een ongeëvenaarde audiovisuele kwaliteit! Er is trouwens ook geen mediaspeler te vinden die zoveel awards heeft gewonnen. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de Playon!HD alles speelt en alles ondersteunt. En hoe! Hij speelt alle gangbare mediaformaten inclusief het populaire MKV formaat en zelfs RMVB in de hoogst mogelijke resolutie. En hij heeft een ingebouwde UPnP (Universal Plug and Play)-client, die het mogelijk maakt om UPnP mediaservers op het netwerk te detecteren en in de inhoud te bladeren en mediabestanden te streamen. De Playon!HD heeft een Ethernetpoort en eenmaal verbonden met het internet, kun je luisteren naar je favoriete Internet Radio SHOUTcast-stations, of je laat de Playon!HD je torrents downloaden met de ingebouwde BitTorrent-client. Qua verbindingen zit het ook helemaal goed met de Playon!HD want hij biedt volledige ondersteuning voor composiet, component en HDMI 1.3, maar ook voor composiet/SPDIF coax, Toslink en HDMI-audio-uitgang. Je kunt een hardeschijf inbouwen maar mocht dat niet genoeg zijn voor je collectie, dan heeft de Playon!HD ook nog 2 USB2.0 poorten waar je je losse USB opslag op kunt aansluiten. Ook is er een kaartlezer aanwezig voor mediakaarten zoals SD, SDHC, MMC, MS, MS Pro. AC Ryan streeft altijd naar verbetering van de gebruikerservaring van de Playon!HD en daarom heeft deze mediaspeler een van de meest actieve firmware development teams waardoor er regelmatig nieuwe firmware-updates met nieuwe en unieke functies verschijnen. Doe je mediacollecte een plezier met de AC Ryan Playon!HD Full-HD mediaspeler! .

Vergelijk prijzen van AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van AC-Ryan Playon!HD Mediaspeler op Prijsvergelijkers.com