We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh

Dagaanbieding A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh
Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan nujij Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan Hyves Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan Twitter Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan technorati Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan myspace Voeg 'A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh met euro korting!' aan Facebook
Nooit meer een apparaat zonder stroom! Want van nu af aan zijn jij en deze A-Solar Portable PowerBank onafscheidelijk. De A-solar Power Bank 7000 heeft een 7000mAh li-ion batterij. Dat is een heuleboel stroom, en dus zitten er niet 1 maar 2 USB poorten op met 5V / 1 Ampere. Dat is meer dan genoeg om twee mobiele apparaten tegelijk op te laden! De PowerBank wordt geleverd met connectors voor Samsung, LG, Sony Ericsson, Mini USB en Micro USB, maar kan natuurlijk vanwege zijn twee USB-poorten voor vrijwel elk via USB oplaadbaar apparaat zijn kunstje doen! De Power Bank 7000 zelf kan worden opgeladen via USB of AC. Ideaal voor zakenreizen, vakantie of dagelijks gebruik. Wanneer de Power Bank 7000 volledig is opgeladen kun je je iPhone en iPad, die toch redelijk wat stroom trekken, tóch gelijktijdig opladen. Met deze handige power back-up zit je nooit meer zonder stroom voor je mobiele apparaten! .

Vergelijk prijzen van A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van A-Solar Portable PowerBank met 7000mAh op Prijsvergelijkers.com