We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Koopjessite

50x Durex Ambassador Glyder Condooms

Dagaanbieding 50x Durex Ambassador Glyder Condooms
Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan nujij Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan Hyves Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan Twitter Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan LinkedIn Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan technorati Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan myspace Voeg '50x Durex Ambassador Glyder Condooms met euro korting!' aan Facebook
Voordelig, veilig en veel!Met dit 50x Durex Ambassador Glyder pakket ben je voorlopig voorzien van condooms en dat voor een erg scherpe prijs! Deze Durex condooms behoren tot de beste ter wereld. De gebruiksvriendelijke Durex Ambassador Glyder is een transparant en glad condoom dat is voorzien van glijmiddel en een reservoir. Het veilige voorbehoedsmiddel voldoet aan alle wettelijke normen en eisen. Hiermee beschermt ie je tegen geslachtsziektes en is het tevens een effectief anti-conceptiemiddel, zoals je mag verwachten van het internationaal erkende condoommerk Durex. Je bestelling wordt discreet verzonden. Wereld Aids Dag: Ga de strijd aan met hiv en aids Vandaag, zaterdag 1 december, is het Wereld Aids Dag en wordt overal op de wereld extra aandacht besteed aan de strijd tegen aids. Door gebruik te maken van condooms bescherm je jezelf n anderen tegen verspreiding van geslachtsziektes en loop je niet langer het risico om genfecteerd te worden. Zo help je dus ook met het stoppen van de verspreiding! Kenmerken: Merk: Durex Type: Ambassador Glyder Bescherming tegen geslachtsziektes en/of te gebruiken als anticonceptiemiddel Glad, transparant condoom voorzien van glijmiddel en een reservoir 50 stuks per set Altijd handig om een voorraadje in huis te hebben Houdbaarheidsdatum: maart 2017 Discreet verzonden.
Bij Koopjessite maar€ 9.95
Vergelijk prijzen van 50x Durex Ambassador Glyder Condooms op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 50x Durex Ambassador Glyder Condooms op Prijsvergelijkers.com