We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

4-pack Philips LED spotjes

Dagaanbieding 4-pack Philips LED spotjes
Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan nujij Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan Hyves Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan Twitter Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan LinkedIn Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan technorati Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan myspace Voeg '4-pack Philips LED spotjes met euro korting!' aan Facebook
Wil jij graag licht op zijn mooist in jouw eigen huis? Dan is dit een deal voor jou: deze Philips LED spotjes met GU5.3 fitting worden aanbevolen op basis van consumententests. De spotjes geven echt warm wit licht zoals een gloeilamp (2700 K) met hoge kleurweergave (CRI > 80) voor levendige kleuren. Zo creƫer je een warme sfeer in huis en bespaar je ten minste 80% op energieverbruik ten opzichte van een gloeilamp. De LED spotjes hebben een gemiddelde levensduur van 20 jaar wat dus vele malen langer is dan een gewone gloeilamp, dat betekent dus ook een hoop gedoe met contant wisselen van lampen. De spotjes zijn compatibel met alle bestaande transformatoren, dus vervang snel zoveel mogelijk lampen in je huis met deze Philips LED spotjes en tel uit je winst! .





Vergelijk prijzen van 4-pack Philips LED spotjes op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 4-pack Philips LED spotjes op Prijsvergelijkers.com