We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

2-pack boxershorts van Bjorn Borg

Dagaanbieding 2-pack boxershorts van Bjorn Borg
Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan nujij Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan Hyves Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan Twitter Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan technorati Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan myspace Voeg '2-pack boxershorts van Bjorn Borg met 25.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende modellenBjorn Borg:Het bedrijf zelf heet ook Bjorn Borg en is Zweeds van oorsprong, net als de tennisser. Het merk werd opgericht aan het einde van de jaren tachtig en groeide gedurende het begin van de jaren negentig uit tot één van de populairdere kledingmerken op de Zweedse markt. Na Calvin Klein is het het meest verkochte merk. In de tweede helft van dat decennia verscheen het merk ook in andere landen en won daar snel aan populariteit. Inmiddels wordt Björn Borg-kleding verkocht in meer dan tien landen. Met name Nederland is uitgegroeid tot een tweede thuismarkt. De boxershorts:Vandaag een grote selectie aan boxershorts van het bekende merk Bjorn Borg. De boxershorts zijn te bestellen per twee! Je krijgt dus twee dezelfde boxershorts in één verpakking. De boxershorts hebben een top kwaliteit die je gewend bent van Bjorn Borg en hebben een normale pasvorm. Bestel nu je favoriete kleuren. Alleen vandaag te bestellen met 50% korting.Wees slim en bestel meerdere kleuren voor het lage verzend tarief van € 3,95!-Merk: Bjorn Borg-Artikel: 2 Pack boxershorts-Adviesprijs: € 49,95-Onze prijs: € 24,95-Kortingspercentage: 50%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 3,95.
In de winkel voor € 49.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 24.95
Vergelijk prijzen van 2-pack boxershorts van Bjorn Borg op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 2-pack boxershorts van Bjorn Borg op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar