We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER

Dagaanbieding 195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER
Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan nujij Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan Hyves Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan Twitter Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan LinkedIn Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan technorati Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan myspace Voeg '195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER met 229.05 euro korting!' aan Facebook
Een snoertje dat gestript moet worden dient zich aan. Waar had u dat ding ook alweer liggen? Eindeloos zoeken. Dan maar het aardappelschilmesje en hopen op het uitblijven van bloedvergieten. Remkabeltje van de fiets is stuk. Op zich makkelijk te fixen... als u zich toch maar kon herinneren waar u die verrekte nr. 6 had laten liggen, de vorige keer dat er één brak. U weet alleen nog dat u hem 'straks wel weer op zijn vaste plek' terug zou leggen. Net als die hex key sleutel, weet u nog? Staat u daar met dat plankenkastje. Hopen dat die zwanenhals niet gaat lekker want waar de waterpomptang uithangt is al sinds het vorige lek een mysterie.
.

.Het complete van Hofftech
.Kleine zaterdagmiddag projectjes worden weken lang uitgesteld omdat gereedschap zoek is. Uw rug is al aan het zeuren voordat u klaar bent met zoeken, gebogen over die donkere vergaarbak, gravend tussen de staalborstels en de kniptangen. Buiten het complete van Hofftech's super stevige series schroevendraaiers, sleutelbits, steek-ring sleutels en bit verlengstukken, is Hofftech ook goed in iets anders: ervoor zorgen dat u moeiteloos alles lekker bij elkaar houdt. De opbergindicaties met klittenband zorgen daar wel voor. Het is bijna makkelijker om ze in hun speciale uitsparinkje te stoppen dan om gereedschappen na voltooiing van de klus ter plekke neer te kwakken!
.
.En zo lekker stevig
.Van Hofftech weten we ondertussen ook dat het super materiaal is. We hebben vaker spullen van ze in de aanbieding en er komt nooit een klacht terug. Deze schroevendraaiers veranderen niet in afgeronde stukken staalpulp bij weerbarstige oude schroeven, ze blijven heel. Kniptangen zijn niet alleen bij de eerste tien beurten vlijmscherp, u moet blíjven uitkijken voor uw vingertoppen! En het geheel zit in een koffer die zich prima thuis voelt in de ijskoude schuur, jaar op jaar. Vaak onderweg met gereedschap? Met zijn koffervorm kan hij in een hoekje van welk vervoermiddel dan ook; geen vierkante stalen bak. En ja, dat het vervolgens voor minder dan een derde van de oorspronkelijke winkelprijs – inclusief verzendkosten – thuis wordt afgeleverd... Voordat u het weet bent u elke zaterdag fluitend aan de klus!
.

.Tot morgen!
.
.Klik hier voor een gedetailleerd overzicht van de inhoud


Inhoud koffer:
.1x Universeel mes
.10x Hex key sleutel
.1x Bacho
.1x Electrische draden tang
.1x Spitstang
.1x Kniptang
.1x Combinatietang
.1x Waterpomptang 240mm
.1x Schaartang
.10x Steek-ring sleutels
.9x Anti-slip schroevendraaiers
.1x Spanningszoeker
.1x Isolatietape
.6x Houtboor
.5x Slagbits
.1x Beugelzaag
.1x Houtbeitel
.1x Hamer
.1x Meetlint
.12x Steeksleutelbits 1/4
.15x Steeksleutelbits 1/2
.3x Bit Verlengstuk
.2x Bougiedoppen CV
.2x Kruiskoppeling
.1x Rateltang 1/4
.1x Rateltang 1/2
.1x Spinner Handvat
.Diverse klein materiaal
.
.Met opbergindicaties en klittenband voor alle gereedschap
.
.
.
.
.
.
.

In de winkel voor € 329.00Bij 1 DAY FLY maar€ 99.95




Vergelijk prijzen van 195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 195-DELIGE GEREEDSCHAPSKOFFER op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar