We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET

Dagaanbieding 14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET
Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan nujij Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan Hyves Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan Twitter Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan technorati Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan myspace Voeg '14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET met 25.00 euro korting!' aan Facebook
Op de vrije zaterdag eentje voor de amateur-chefs – en dan hebben we het niet over iedere willekeurige studentenhuisbewoner die pasta voor 20 kan maken, maar de echte hobbykok met woeste culinaire plannen. Onderscheid moet er zijn. Dus ook in messensets. Er zijn tegenwoordig keramische messen die, eens gehard, nooit meer bot worden. Hierdoor, en door kostenreductie in het productieproces, is titanium een stuk minder duur geworden. Het is dus niet meer zo ongezellig duur als titanium ooit was. Mooi! (ook omdat metaal altijd mooier blijft dan keramisch).
.
.14 Delig
.Titanium is licht, roestvast metaal dat een leven lang mee gaat. Daarbij zijn de messen gecoat met een non-stick coating, waardoor uw komkommerplakjes niet in polonaise opstelling aan uw lemmet blijven kleven tijdens het snijden. Fijn! En met 12 delen kunt u wel even vooruit; er is geen vis, groente of vleesje dat niet zijn eigen mes heeft.
.We sommen ze even op:
.
.▪ Koksmes (zo'n profi-ogend groot mes)
.▪ Multifunctioneel mes (voor alles uit uw koel- of vrieskast dat zich niet laat duiden)
.▪ Hakmes (zo'n halve slagersbijl, wees er voorzichtig mee!)
.▪ Fileermes (geen vissendarm blijft op zijn plek, botjes worden schoon gesneden)
.▪ Broodmes (tja, waar die voor is...)
.▪ Bevroren voedselmes (die korte met kartels; krachtzetten zonder uitschieten)
.▪ Keukenschaar (van verpakkingen en bossen tuinkruiden en zelfs kleine botjes)
.▪ Garneermes (voor al uw wortelsculpturen en radijsroosjes)
.▪ 6 steakmessen (mooi vlees verdient mooie messen)

.
.Eigenlijk 15 delig
.Een even groot onderdeel van deze messenset is het blok waar ze in staan. Het rood/zwarte ontwerp ziet er spectaculair uit. De messen hebben een prachtige polypropyleen grip en en uitgekiende ergonomische vorm (gemaakt bij Der Nachbar, dus dan weet u al hoe snor het zit). Alles schoon, uit de weg en on display opgeborgen. Voor een prijs vandaag waar u ooit één titanium mes voor kocht; geen excuses meer om niet op niveau te gaan koken dus.
.

.Tot morgen.!


.
.
.

In de winkel voor € 49.95Bij 1 DAY FLY maar€ 24.95




Vergelijk prijzen van 14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van 14-DELIGE TITANIUM PRO MESSEN SET op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar